Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De handikappade och den politiska viljan…

Politikerna i Hudiksvalls kommun har beslutat om en 20-procentig hyreshöjning för bland annat gruppboenden i Hudiksvall med omnejd från och med 1 januari 2016, skriver insändaren som ifrågasätter det riktiga i det.

Annons

Motivet sägs vara att de handikappade hyresgästerna, som oeftergivligt har den sämsta ekonomin, ska betala för den faktiska kostnaden för de lägenheter de bebor.

Nu har man haft en gemensam brain storm, om hur det ekonomiska läget ska omvandlas från röda till svarta siffror. Men att besluta om att skinna dem som har mentala och fysiska handikapp eller bådadera genom ohederliga hyreshöjningar, och som inte har någon som helst förmåga att försvara sin rätt, existens eller ekonomiska situation, är ju helt jämförbart med att en vuxen människa tar godis från ett litet barn som inte har någon möjlighet att försvara sig eller komma till tals.

När det politiska etablissemanget spänner sina hjärnmuskler ska man verkligen vara vaksam, då lär en katastrof som vanligt lura runt hörnet.

Att finansiera politikernas ekonomiska tillkortakommanden som är grunden till Hudiksvalls kommuns vacklande ekonomi på detta oanständiga sätt, bör vara åtalbart!    

Politik är att vilja sägs det, men att vilja på detta sätt bör som sagt vara straffbart!

Björn L

Hudiksvalls kommun har erbjudits att kommentera insändaren, men inget svar har kommit in.

Insänt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons