Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dåliga tider – var märks de av?

Stora parkeringen framför E-Center, inte en tom p-plats. Jag fick smyga runt och stå och vänta tills en åkte. Inne i hallen – herregud! Jag blev stående en lång stund och bara tittade på alla som mer eller mindre halvsprang.

Annons

I lördags tänkte jag åka till E Center för att kolla om det var någon underhållning där.

När jag kom till rondellen vid McDonalds blev jag storligen förvånad. Det kom bilar i en ständig ström inifrån stan, från väster, upp från E4, så jag fick stå länge innan jag lyckades gasa emellan och in i rondellen. Samma sak, det vill säga en ständig ström av bilar, som kom från Söderala och in mot E-Center. För att inte tala om den idiotiska rondellen vid Barnens hus. Där man ska köra ner mot Dollarinfarten och sedan tvärt vänster, vilket inte alla gjorde.

Stora parkeringen framför E-Center, inte en tom p-plats. Jag fick smyga runt och stå och vänta tills en åkte. Då stod en något frustrerad bilist och tittade på mig från andra hållet. Han fick leta vidare.

Inne i hallen – herregud! Jag blev stående en lång stund och bara tittade på alla som mer eller mindre halvsprang, nästan 20 meter långa kassor.

Kundvagnar som var överfulla, häpnadsväckande vad det handlades.

Efter en god stund bara förvånat påseende, gick jag ut igen från detta vansinne.

Hemvägen tog jag genom centrum av Söderhamn, och jag måste verkligen beundra affärsinnehavarna, som kämpar vidare mot Överheten vid E-Center. Eva T och Lennart O: Hur ska det sluta?

När jag kom hem till min lokala matbutik, trodde jag det var stängt. Jag klev nämligen in i en nästan tom affär, en lördag! Normalt full fart en lördag.

Snacka om vansinne, har vi verkligen kris i samhället? Inte märks den vid E-Center!

Undrande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons