Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags att lägga om kursen, Socialdemokraterna!

/

Det är häpnadsväckande hur ett av Sveriges minsta partier, Miljöpartiet, kan åstadkomma så vansinniga beslut och orsaka så stor påverkan att Sveriges totala välfärd totalt kan krossas på två årtionden, menar insändaren.

Annons

Hur kan socialdemokrater med sitt arbetarursprung tillåta detta parti och dess framfart i regeringen? Sakta men säkert monteras all uppbyggd välfärd ner, på grund av ansvarslösa beslut som kommer att medföra enorma konsekvenser. Hur kan någon inbilla sig att vårt lilla jordbruk, det svenska, kan påverka klimatet? Hur kan man tro att en elbil i Nordanstigs kommun ska påverka klimatet på något sätt? Hur kan man tro att vår välkända och internationellt beundrade industri är ett hot mot världens klimat? Hur kan man tro att alla miljarder som läggs på järnvägen ska påverka jordens klimat!? Hur kan man tro att klimatet någon gång före 1850 hade en jämn och orubblig temperatur som endast kan förändras genom koldioxid?

För bara runt 20 000 år sedan var inlandsisen här cirka två–tre kilometer tjock. Vem vred på tändningsnyckeln till den förbränningsmotorn ...?

Dricka mindre mjölk? Men läsk går jättebra, tydligen. Och att tillverka varor i Sverige är inte bra, men importera från Kina går bra utan pålagd skyddstull.

Att vi i Sverige ska montera ned kärnkraften är ju också MP:s idé. Vad är alternativet till kärnkraften? Vind kraft möjligen, om det alltid blåste.

Som jag ser det åstadkommer ni enbart nya tjänster till era jämlikar och därmed också en ytterligare skattekostnad. Lägg till det alla kostnader ni har gett företag i tron att världens klimat ska räddas. Vi ska tydligen inte vara självförsörjande.

Skolan, järnvägen, pensionärernas ekonomi, sjukvården, vägnätet, bostäder, invandringsproblematiken och antal barn per personal på dagis, förskola och skola... vad har skett där?

Nej socialdemokrater, det är nog dags att ta farväl av roddarna ni har i samma båt innan ni fullständigt går på grund.

O A G

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons