Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags att gå från ord till handling

Jag noterar att både S och C (se LjP 8 och 11 maj) vill återupprätta den regionalpolitiska politiken och vara landsbygdens röster. Båda vill med tyngd och trovärdighet upprätta detta för hela vårt land.

Annons

Vad bra!

Då måste bland annat vår (SRD:s) motion om stopp för landsbygdens utarmning och om en yrkeshögskola till Hälsingland och Ljusdal, ligga helt rätt i tiden.

Tyvärr röstade dessa partier, S och C, emot motionen om stopp för landsbygdens utarmning. På initiativ från riksdagsman Bäckman reserverade sig S med emfas mot denna motion.

Men glädjande nog bifölls den här motionen av övriga partier den 27 oktober 2008.

Så det är med förväntan vi ser fram emot att denna motions intentioner som överensstämmer med dessa ambitioner som S och C nu säger sig ha blir förverkligade.

Hoppas att det inte inskränker sig till att det är enbart sina positioner som kommunalråd, landstingsråd och riksdagsmannaplatser man säger sig vilja värna om att behålla.

Ser fram emot en givande samsyn på landsbygdens och regionalpolitikens utveckling, såväl som för Ljusdals kommun, Hälsingland och övriga Norrlands överlevnad.

Jonny Mill

(SRD) och Norrlandspartiet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons