Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Centerwall rätt att rädda partiet

God morgon herr Englund! Det är till att ha kontakt med medlemmarna och de stämningar som funnits i flera år!

Annons

God morgon herr Englund! Det är till att ha kontakt med medlemmarna och de stämningar som funnits i flera år!

Vanligtvis farbroderliga, överseende Jan-Erik Englund ("jag har varit med förr jag") är upprörd över att Olle Nilsson-Sträng fockats och besviken på Marie Centerwall, som nu har en överväldigande majoritet bakom sig i partiet. Varpå Englund på klassiskt manér antyder sammansvärjningar och komplotter. F-n tro´t!

År ut och år in så har Olle Nilsson-Sträng kritiserats för att inte lyssna till kritik – om aldrig så konstruktiv. Ofta galant och självsäkert avfärdande och inte sällan har kritiken hamnat i onåd. Med den typen av ledarstil omger man sig gärna med blint lojala rövslickare, som med argument som avundsjuka och jantelagen avfärdar all kritik av ledaren.

Tror verkligen Englund att partibrodern Sträng frivilligt avstått från den förödande, ja förnedrande omröstningen om han fått förhandsinformation av valberedningens ordförande? Olle Nilsson-Sträng inser ju inte ens efter fiaskot att han ska avgå och därmed behålla lite av hedern! Har Englund varit med om något sådant då tidigare!?

Marie Centerwall åtnjuter alltsedan hon var socialnämndens ordförande förtroende och respekt i breda läger. Hon är en lyssnande och påläst person som ställer frågor och argumenterar på ett sakligt sätt. Marie Centerwall är rätt politiker att rädda partiet från ett katastrofval!

Att Jan-Erik Englund beskyller henne för "skitprat, misskrediterande omdömen och ett maktspel" är häpnadsväckande. Det visar inte bara brist på insikt i realiteter utan också bristande respekt för demokratins spelregler.

Insider

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons