Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Centerpartiet tar ansvar

Den nära och ofta förekommande vården är avgörande för en väl fungerande sjukvård för alla. I Landstinget Gävleborg ska det vara enkelt och nära att få ta del av den goda vården.

Annons

Centerpartiet tar ansvar för framtiden i Landstinget Gävleborg. Vi vill ge förutsättningar för den bästa möjliga hälso- och sjukvården för hela befolkningen i länet. Den nära och ofta förekommande vården är avgörande för en väl fungerande sjukvård för alla. I Landstinget Gävleborg ska det vara enkelt och nära att få ta del av den goda vården.

I Gävleborg har du en väl utbyggd kollektivtrafik, så att du kan ta dig bekvämt och miljövänligt till arbete, studier och andra meningsfulla sysselsättningar, även på din fritid. Det kan du göra såväl inom länet som till angränsande län.

Vi utvecklar kollektivtrafiken i samverkan med landstingen i Uppsala, Dalarna och Västernorrland. Det ska vara enkelt och attraktivt att välja kollektivtrafik före andra alternativ för resandet.

Ditt intresse, deltagande och engagemang i kulturlivet skapar stolthet och tillväxt, du medverkar också till att utveckla delaktighet och demokrati. Ditt kulturintresse gör att du själv växer tillsammans med andra.

Centerpartiet har gjort skillnad i Landstinget Gävleborg, vi kommer att fortsätta göra skillnad, och göra det ännu bättre att bo och verka i vårt län.

Kenneth Nilshem (C)

landstingsledamot,

ordförande i TRU-nämnden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons