Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Centerpartiet är inte att lita på

Centerpartiet har ännu en gång visat svenska folket att de sviker när det gäller, sticker svansen mellan benen när partipiskan viner. Nu är det dags att de lämnar riksdagen för lång tid framöver.

De borde inse att trovärdigheten inte finns kvar.

Annons

De mindre riksdagspartierna på den borgerliga sidan visar att de får mindre förtroende från svenska folket i de mätningar som presenteras, de går i Moderaternas ledband.

Moderaternas huvudsyfte är att gynna de välbeställda och misstänkliggöra de människor som av olika anledningar inte har sysselsättning, de ses som en belastning i samhället och ska klämmas åt. Kommunernas kostnader inom sociala verksamheter blir ohållbara när de måste ta smällen. Det är tydligen något som de kallar ”arbetslinjen”.

Det är samma gamla borgerliga synsätt som tidigare, så det där med ”Nya Moderaterna” är en varg i fårakläder.

De borgerligas orutin på att vara i regeringsställning syns lång väg, eftersom när de hamnar helt fel och när verkligheten kommer ikapp justerar de och rättar till i efterhand när protesterna blir för stora.

Littorins ”lyftet” är ett exempel på de magplask som borgarna står för.

Regeringsmaktens betydelse överstiger de egna partiernas övertygelse, det är alldeles uppenbart.

En uppmaning till svenska folket; kom ihåg de reformer och det välstånd som byggts upp i vårt land under många år. Genom att hålla ihop solidariskt och sträva efter att minska klyftorna i vårt samhälle kommer Sverige att återvinna förtroendet från hela folket.

Jonnie Nylander

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons