Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Centern svek sina väljare när vinden vände

Centerpartiet har visat hur man likt sitt klöverblad i partisymbolen följer med vinden utan något som helst ansvar för sina väljare, skriver insändaren med anledning av partiets ställning i bandyhallsfrågan i Bollnäs.

Annons

Det fläktar på bra nu när jag skriver detta och när man följer Centerpartiets politik så är den så ombytlig så det är otroligt.

Nej, som väljare borde centersympatisörerna klia sig i hårbotten och fundera vart deras parti egentligen är på väg. Våga säg nej till Bandyhallen på SJ-området. Det finns så mycket obebyggd mark runt vår stad och det är väl bara att påtala att det mest centrala markområde som kommunen äger ska användas till företagsutveckling och handel, och inte till en arena som kommer att stå oanvänd så många dagar på ett år.

Nej, bygg bandyhallen vid Sävstaås eller uppe på Bollnäs söder, Bollnäs norr eller Bolleberget. Låt bollnäs växa utåt och låt stadens innerkärna växa av företagande och handel. Centern visar sin rätta kulör och fladdrar som en flagga i vinden, måtte det snart bli vindstilla så vi vet vad ni vill. Jag hoppas ni får en klar insikt och säger nej till Bandyhall på SJ-området, inse att området kan utvecklas bättre utan en bandyhall.

Henrik Olofsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons