Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Centern parti utan trovärdighet

Nu visar även Centerns nomineringskommitté med Lars-Olof Widell i spetsen sitt rätta ansikte. Bergströms svek belönas och hans namn sätts först på Hudiksvalls kommunfullmäktiges vallista. Kan man sjunka så lågt?

Annons

Centerpartiets nya paroller: hederskodex – vad är det? Ignorera avtal och överenskommelser. Använd förtal och osanningar. Höj energipriserna!

• Tidigare kommunalrådet i Hudiksvall, Centerns Marianne Ahlqvist, kämpade under sin tid med näbbar och klor tillsammans med S bland annat för att riva och utplåna ett stycke av Hudiksvalls kulturhistoria – det så kallade Syhuset. Detta hus hade i hennes Centerpolitik inget existensberättigande. Efter sin avgång blev hon 7 dagar senare ordförande i Hudiksvalls Hembygdsförening. Då plötsligt blev parollen: Syhuset är ett stycke kulturhistoria och är unikt. Det måste bevaras! Man tror inte det är sant! Tyvärr är detta verkligheten.

• Den andra lokalpolitikern och riksdagsmannen, centerpartisten Sven Bergström, agerar på samma sätt i kärnkraftsfrågan. Först lovar han att ställa upp i kärnkraftsfrågorna för sitt parti såväl som för allianspartierna. Sedan aviserar han att han ska rösta mot sitt tidigare avgivna löfte och för att slippa följderna på riksplanet – avgår han! Skäms! Ett unikt lågvattenmärke!

• Nu visar även Centerns nomineringskommitté med Lars-Olof Widell i spetsen sitt rätta ansikte. Bergströms svek belönas och hans namn sätts först på Hudiksvalls kommunfullmäktiges vallista. Kan man sjunka så lågt?

• Nuvarande oppositionspolitikern Centerns Stefan Bäckström är nu sur. Borgarna tål inte hans lismande med Socialdemokraterna och själv har han ju ett flertal gånger svikit det borgerliga samarbetet. S inser att han är körd och där har han inget mer att hämta. Med all rätt! Återigen en representativ centerpartist!

Ovanstående är tydligen det som Centerpartiet kallar politik av förtroendevalda!?

Centerns förtroendekapital är förverkat!

Skrota Centern

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons