Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Centern är i dåligt sällskap

Centerpartiet har verkligen hamnat i dåligt sällskap med kärnkraftskramarna och har nu till och med godkänt fortsatt och ökad produktion av dödligt avfall som våra efterlevande inom oöverskådlig framtid tvingas skydda sig emot.

Annons

Svar till Andreas Carlgren och Sven Bergström (22/7)

Jag finner det hårresande att ett parti som sålt hela sin själ bara för att få sitta med och regera ens vågar yttra sig om miljöpolitik.

Dessutom har ni mage att kalla er för smarta. Centerpartiet har verkligen hamnat i dåligt sällskap med kärnkraftskramarna och har nu till och med godkänt fortsatt och ökad produktion av dödligt avfall som våra efterlevande inom oöverskådlig framtid tvingas skydda sig emot.

Droppen är nådd när Sverige inte ens behöver den energi som produceras i kärnkraftverken, utan vi ska exportera världens skitigaste el! Jag förstår heller inte hur ni resonerar när ni i ena stunden skriver om att u-länderna ska få hjälp att växa och i nästa slår er för bröstet över att Sverige och EU ska bli vinnare och ta marknadsandelar. Vem ska vi vinna över och vems marknadsandelar ska vi sno åt oss? Sanningen är väl att ni i god kapitalistisk anda vill att vi ska sko oss på u-ländernas strävan att uppnå en dräglig levnadsstandard. Alltså, vi ska ta betalt av de fattiga länderna för att hjälpa dem att utvecklas på ett mer miljövänligt sätt - något som i högsta grad gynnar oss själva!

Jörgen Myhrman (V)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons