Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Byt ut hela bunten av lokalpolitiker i Hudiksvall

Det finns många exempel på vad våra politiker (inte) har åstadkommit, anser Arne Jansson.

Annons

Visst är det kul att någon gång kolla vad våra fantastiska kompetenta politiker åstadkommit.

Några axplock:

Håstaholmen: En av våra lokala duktiga framåtsträvare (naturligtvis ej politiker), lät en av landets främsta arkitekter för några 10-tal år sedan, skissa upp och planera Håstaholmsområdet. Det blev en helt ny stadsdel med bostäder, högskola, affärer, båthamn etcetera, det vill säga en diamant i Hudiksvall. Som vanligt förstod politikerna inte ett dugg och avslog hela idén! Fortfarande begriper de inte genialiteten och vad det skulle ha inneburit för staden.

Hamnområdet nedanför Köpmanberget: Ett av de mest attraktiva områdena för bostäder. Nej, här skall vara kontorshus som står tomma under helgerna. De som arbetar där skall inte vara produktiva utan under arbetstid i stället beundra utsikten.

Medskog: Usch fy! Här skall inget bebyggas. Vi skall bevara Hudiksvall som en isolerad fädbodvall. Bland annat får ingen matvarukedja etablera sig som kan göra maten billigare för konsumenterna.

Dubbla järnvägsspår genom centrala Hudiksvall: Det är en självklarhet att man skall riva och kapitalförstöra en stor del av Hudiksvall så att tågolyckor sker centralt och räddningsfordon inte behöver åka så långt. Jämför till exempel med Finspång-olyckan 12/8. Givetvis deporteras fastighetsägare, företagare, hyresgäster till något liknande Gulag.

Tågpriser: Göteborg–Stockholm marknadsförs idag för enkel biljett, 1:a klass från 295 kronor för expresståg cirka 47 mil. Hudiksvall– Stockholm, 2:a klass, 30 mil, enkel biljett från 500 kronor! Kanske Hudiksvallspolitikers sätt att hindra invånarna att fly Hudiksvall. Varför gör de inget? Uppenbarligen saknas kompetensen och en rak ryggrad!

Ett otal fler mycket graverande exempel kan återges. Dessa är dock av den digniteten att det inte lämpar sig i en insändare.

Arne Jansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons