Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Byt bank, Arbråbor

Swedbanks stängning av kontoret i Arbrå är ett svek mot bygden och dess inbyggare.

Annons

Dags för Arbråbor att reagera.

Ett lokalt bankkontor är för många en förutsättning för att ha bra fungerande bankförbindelser. Swedbanks kontor i Arbrå har under lång tid varit en lokal bank som haft spararnas förtroende att förvalta de sparade slantarna. Där har även funnits tillgång till kunnig personlig rådgivning gällande såväl privatekonomiska som företagsekonomiska frågor. Den möjligheten kommer nu inom kort att upphöra, Swedbanks Arbråkontor stängs och kunder hänvisas till kontoret i Bollnäs.

Det är nu dags för oss berörda Arbråbor att vi i handling visar hur missnöjda vi är med deras beslut. Bankerna bör också ta sitt ansvar för att de mindre tätorterna inte utarmas genom att ta bort viktig service för inbyggarna.

Arbråbor, ni som har pengar placerade på konton i Swedbank bör nu visa ert missnöje med bankens svek mot Arbrå genom att flytta över alla pengar och bankkontakter från Swedbank till Handelsbanken och deras kontor i Arbrå. Handelsbanken tar sitt ansvar för vår lilla ort och för oss kunder genom att med trevlig personal på ett fantastiskt sätt ge oss den kompletta bankservice som vi behöver. Dessa överflyttningar ger Handelsbankens Arbråkontor ett större kundunderlag och därmed bättre möjlighet att även i framtiden tillhandahålla den lokala bankservice som är så viktig för många av oss.

Kämpande lokalpatriot

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons