Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bygg någon gång!

Låt oss få ett slut på långbänken och tjafset om Brotorget.
I mina ögon är det mest de som har framtiden bakom sig som uttalar sig i media .

Annons

På den punkten passar nog även jag in i bilden. Men när det av de som överklagar antyds att det är fel på rättssystemet också, bör man ta sej en funderare på vilka proportioner detta börjar ta.

Man undrar samtidigt hur man tänker när man saknar Arbå järnhandel och Ivars herrekipering, och i samma andetag säger att man inte ska handla så mycket. För mig är sambandet så tydligt. Det har handlats för lite.

Förstår man inte det, ska man kanske nöja sig med att ägna sig åt frågor som rör ett samhälles avveckling, och lämna utvecklingen åt andra.

Jag kan samtidigt förstå tidningen. Det här måste vara som att suga på en hård syrlig karamell, den räcker jättelänge, och man väntar på det söta krämiga som man vet finns i mitten.

Själv tycker jag att vår kommun ska få utvecklas till en attraktiv och mångfasetterad inflyttningskommun. Med ett spann från ett modernt centrum för de som gillar att shoppa, till fäbodvallar för de som tycker om det.

Man tar sig för pannan, och undrar hur de som är emot det mesta som handlar om utveckling tänker, när det för andra är så tydligt att vår kommun kan erbjuda både och.

Erik Roos

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons