Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bygg enligt ursprungliga förslaget

Vi ska jobba för att få en galleria för att skapa och utveckla ett levande centrum och göra det attraktivt för hela södra Hälsingland där vi då också samtidigt skapar möjligheter för att utveckla turistnäringen i vår region.

Annons

Svar till Katarina (16/1).

Äntligen en insändare med lite vettiga tongångar än alla dessa negativa insändare angående Brotorget. Jag har själv trott att jag var ensam här i staden som hade de åsikter du för fram i din insändare. Att vi ska jobba för att få en galleria för att skapa och utveckla ett levande centrum och göra det attraktivt för hela södra Hälsingland där vi då också samtidigt skapar möjligheter för att utveckla turistnäringen i vår region.

Jag kom till Bollnäs 1961. Då kallades Bollnäs för Sveriges fulaste stad. Vad gjorde man då? Jo, man rev nästan hela staden. Man rev till och med gamla anrika Bollnäs bryggeri som bara det i sig själv hade kunnat bli en turistattraktion för staden. Men två stycken fula betongkolosser. Ett torg som sådant kan ju knappast ha med utveckling och nytänkande att göra om man inte bygger gallerian med det förslag som var tänkt från början. Man undrar över alla dessa negativa och ibland ironiska insändare där det är fel på allt och alla som haft beröring för utvecklingen av gallerian som den var tänkt från början.

Så alla ni bakåtsträvare: tänk om, tänk på alla dessa ungdomar som är vår framtid. De kommer ju att förbanna dessa ansvariga ledare för man inte brytt sig om en förändring när möjligheten fanns för ett nytänkande, att leva kvar och till och med gå tillbaks till det gamla vad gäller torget som en del politiker och insändare är inne på. Det skapar inga nya visioner och nytänkande för Bollnäs framtida utveckling. Så låt oss slippa ytterligare en ny betongkoloss eller något nedbantat halvdant projekt. Det är det ursprungliga förslaget som gäller. Då kan vi utveckla centrum till något attraktivt för Bollnäs i allmänhet och för Hälsingland i synnerhet. Så se till att skaffa fram en entreprenör som ser en möjlighet för en utveckling av Bollnäs centrum.

JOVEM

en som också vill spendera pengarna i Bollnäs

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons