Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brister i logik

Att skriva att handel bör koncentreras till de redan befintliga handelsområden som erbjuds, tyder på uppenbara brister i både logik och kommunikation.

Annons

I Ljusnan (14/11) beskriver Evy Degerman och Christina Wall (båda C-politiker) det gamla SJ-områdets tänkbara utveckling i ett ordflöde som får undertecknad att tänka på det gamla och ofta citerade talesättet om att "tala till bönder på bönders vis och till de lärde på latin".

Att ett otal "kan" förekommer i insändaren gör Tage Danielssons berömda monolog om kärnkraften och Harrisburg aktuell. Där talas det om sannolikhet.

Ett ord som också äger sin tillämpning i den replik som vice ordföranden i kommunstyrelsen fällde vid en sammankomst om galleriabygget på Brotorget då hon yttrade, "kommer Hennes & Mauritz till gallerian, då stannar ungdomarna i Bollnäs".

Damerna Degerman & Wall skriver att olika stöd och komplementfunktioner (!), här nämns handel, ska finnas i denna nya stadsdel. Att sedan, i avslutningen på insändaren, skriva att handel bör koncentreras till de redan befintliga handelsområden som erbjuds, tyder på uppenbara brister i både logik och kommunikation.

Upp flyga orden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons