Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra lösning för våra gamla

Äntligen har vi fått raka besked av Bertil Eriksson! Nu är det klart. Våra anhöriga får stanna kvar så länge de vill och får den vård de så väl behöver (det vill säga särskilt boende).

Annons

Äntligen har vi fått raka besked av Bertil Eriksson! Nu är det klart.

Våra anhöriga får stanna kvar så länge de vill och får den vård de så väl behöver (det vill säga särskilt boende). Personalen stannar så länge någon av våra äldre finns i huset, det blir en naturlig avknoppning (vilket vi föreslog från början).

Det tog cirka fem månader att övertyga socialnämnden om hur sjuka våra gamla är (trots att den haft tillgång till våra anhörigas journaler!). Dessvärre har den segdragna ovissheten fylld av stress, oro och rädsla för att flytta förmodligen bidragit till att mamma för närvarande är somnolent (det vill säga medvetslös men mestadels okontaktbar).

Ljusnans och Radio Gävleborgs intervju av mamma gladde henne enormt , – äntligen fick hon ett ord med i laget!

Mats Ivarssons engagemang och personalens stöd värmde gott. Att Olov Drevbäck, PRO, samt Janne Wahlman, Vänsterpartiet, tog ställning för de äldre gav oss råg i ryggen. Yoomi Renströms uppriktiga engagemang i omsorgen om våra äldre, hennes stöd, respekt likväl för de äldre som oss anhöriga gav politiken ett mänskligt utseende. Äntligen får våra äldre lugn och ro och den värdighet de förtjänar!

Inger Öst

Berndt Öst

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons