Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra beslut så här långt

Tack för det hopp, ni gav oss vid senaste kommunstyrelsesammanträdet. Både skolskjutskostnader och investeringskostnader kan hållas nere och pengarna kan läggas på nödvändigt underhåll av skolbyggnaderna i Bergsjö

Annons

Tack för det hopp, ni gav oss vid senaste kommunstyrelsesammanträdet. Vilket bra beslut att föra vidare till fullmäktige. Alla kan känna sig nöjda. S, M, MP och UK-nämnden kan hålla fast vid att det blir bara en högstadieskola och slipper förlora ansikte och prestige. C, FP, KD och vi som representerar stora delar av befolkningen får se undervisningen förlagd till två orter. En och annan lärare måste visserligen färdas mellan skolorna, men tack vare skickliga schemaläggare blir det inte mer, än vad som är hanterbart för vuxna människor och barnen slipper sitta i buss för jämnan.

Både skolskjutskostnader och investeringskostnader kan hållas nere och pengarna kan läggas på nödvändigt underhåll av skolbyggnaderna i Bergsjö, som är hårt nerslitna (men ingen utbyggnad, eftersom den inte längre behövs) samt på undervisningen. Hoppas ni är lika kloka, när frågan når kommunfullmäktige.

Anna-Lena Arousell Berglund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons