Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bollnäshockeyn gör rätt för sig och satsar

I år fyller Bollnäs Ishockeysällskap 73 år – och vi är fortfarande unga och vitala!

Annons

Det är ett härligt driv i föreningen tack vare engagemanget från våra fina spelare på alla nivåer, våra ledare, föräldrar och sponsorer. Det har följdriktigt också visat sig i de stora framgångar som ungdomslagen har haft i seriespel och på cuper runtom i landet under säsongen 2011/12.

Den positiva känslan har inte bara medfört goda sportsliga resultat – utan också gjort tydligt avtryck i föreningens kassa. Efter hårt arbete av alla inblandade i föreningen har vi de senaste åren betalat av en stor del av föreningens gamla skulder till våra tålmodiga leverantörer och till Bollnäs kommun.

Ett exempel är den ursprungliga skuld på 600 000 kronor till Bollnäs kommun, som vi i år har betalat av till sista kronan. Tyvärr brottas vi fortfarande med en tuff ekonomi, men målet är att vi inom rimlig tid – inom några år – ska ha en fullt balanserad kassa.

Fortsätter vi på det inslagna spåret kommer vi också att nå dit. Det ger oss i sin tur handlingsutrymme för utökade satsningar på de sportsliga aktiviteterna, både på ungdomssidan och på A-laget. Framför allt visar vi nu våra barn och ungdomar att det lönar sig att kavla upp ärmarna och jobba på. Vi visar också att vi motsvarar våra sponsorers och leverantörers förväntningar på oss: hockeyn i Bollnäs tar ansvar, självklart ska vi betala våra skulder, vi vill göra rätt för oss!

Bollnäs IS styrelse

genom ordförande Tomas Larsson, Uno Wall och Mark Boustedt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons