Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bollnäs kan utveckla handeln

Jag kan försäkra Ingrid Hammarberg att jag inte har några ömma tår, eller några egna revir att försvara (7/7).

Annons

Jag förstår också att det är mycket irriterande att jag använder signaturen Klarsynte Kalle. Det har sin förklaring i att jag tillhör allmogen, och är således ingen offentlig person, och anhöriga känner sig störda om jag uppger namn.

I stället för att hänga upp dig på min identitet så borde du i stället ha bemött mina påståenden med motargument! På yrkespolitikers vis så kommer du i stället dragandes med en massa andra saker som inte hör till ämnet. Bara ett litet vagt erkännande om att ”ärendet överklagats som Kalle säger”.

Vad har det blivit av det hela frågar Ingrid Hammarberg. Orsakerna är nog inte som du tror! Om man tycker att en intensiv negativ marknadsföring av Bollnäs som handelsplats är okej! Om man tycker att en obehörig överklagning i sabotagesyfte är okej! Om man inte inser att bankkrisen i kombination med en konjunkturnedgång ger ytterligare problem! Ja då är väl det inte så konstigt att det ser ut som det gör!

Jag tycker fortfarande att folkpartiet i Bollnäs ska anlita en konsult som lär ut vilka förutsättningar Bollnäs har. Min avsikt är att belysa att Bollnäs har utmärkta förutsättningar att bygga ut handeln. Effekterna av den negativa marknadsföringens skadeverkningar kommer att visa de närmaste två åren.

En onödigt kraftig negativ befolkningsutveckling, kanske blir följden av uteblivna investeringar i handeln. Bollnäs har måhända fått ”dåligt rykte”, som enda plats i Sverige där det förekommer ett motstånd mot handelsetableringar. Ja, just det ”som enda plats i Sverige”. Jag har då aldrig hört tals om att detta förekommit på någon annan plats att man motarbetar handeln.

Detta leder sedan ofelbart till att resterna av sjukhuset hotas inom några år. Då kanske det inte blir så angenämt att ”sitta på Brotorget och få ont i mage eller bröst” och ha 10 mil till sjukhuset.

För egen del flyttar jag i god tid till trakterna av Gävle, om det ser ut att kollapsa i Bollnäs, för det ser onödigt illa ut.

Klarsynte Kalle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons