Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bollnäs, en ekonomisk kommun?

Samtidigt som kommunen drar in på barn, handikappade, gamla och sjuka läggs pengarna på torg, kulturhus och eventuellt arenabyggen!

Annons

Sedan när ansåg vi här i Bollnäs att sådana materiella ting är viktigare än våra egna invånare?! Jag tycker det är helt gräsligt att våra sjuka ska få ligga i korridorer utan behandling, våra barn ska bli utan mat på dagis och våra handikappade och gamla invånare ska leva ovärdiga liv! Ni som sitter i kommunstyrelsen och bestämmer kan få exakt samma behandling den dagen ni blir gamla, det vill säga ont om personal som stressar med att hjälpa er, och inte hinner ta er ut i friska luften.

Varför ser ni att det är rätt att de gamla ska sitta instängda på hemmet tills de dör, de handikappade ska slussas runt mellan boenden som bara läggs ner och våra barn ska inte få någon som helst mat på dagis? Jag kan absolut inte förstå varför ett kulturhus anses viktigare!

Det har ju nyligen också inkommit insändare angående 15-timmarsbarnen på dagis, att föräldrarna ska tänka om de verkligen borde skaffa barn, om de ändå bara vill ha dem på dagis i stället för hemma. Den frågan kan jag förstå att många ställer sig. Men som jag ser det, är det för barnens skull, att de ska få träffa kompisar och få miljöombyte. Men inte alls fem dagar i veckan!

Inte heller alla föräldrar som har möjlighet till att ge barnen den sociala biten medan de söker arbete, för som arbetslös ska man väl söka arbete aktivt och passa på medan barnen är på dagis?

Hoppas verkligen kommunen tänker efter vad de lägger pengarna på i fortsättningen!

Uppriven invånare!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons