Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bollnäs behöver experthjälp

Att jag är kritisk till turerna kring Brotorget har för övrigt med stor klarhet framgått då och då av mina krönikor i Hälsingetidningarnas lördagsbilagor de senaste två åren.

Annons

Det är jag, Gertrud Haglund, som i Ljusnan den 20 januari presenterades anonymt som "förslagsställaren" bakom ett medborgarförslag till Bollnäs kommun. Jag har inte bett att få vara anonym, jag har ingen som helst önskan att vara anonym, jag står för vartenda ord i mitt förslag och jag har också för vana att stå för mina åsikter i övriga sammanhang.

Att jag är kritisk till turerna kring Brotorget har för övrigt med stor klarhet framgått då och då av mina krönikor i Hälsingetidningarnas lördagsbilagor de senaste två åren. Hur denna form av torghandel ska bedömas finns det förstås olika åsikter om. Att Bollnäs kommun har hamnat på pottan är väl ändå oomtvistat.

Mitt medborgarförslag till Bollnäs kommun gick, mot den bakgrunden, i korthet ut på att fortsättningsvis knyta juridisk expertis, gärna inriktad på affärsjuridik, avtalstolkningar med mera till kommunen för att minimera skadeverkningarna när oklarheter och tvister uppstår mellan kommunen och en eller flera motparter. Man vet aldrig när nästa torghandel dyker upp igen.

Gertrud Haglund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons