Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Betala för kryckorna

Birgitta Ahlgren skriver angående personen som strider med landstinget angående obetald avgift för lån av krykor bland annat "Personen var ärlig, lämnade tillbaka kryckorna. Hur många gör det?" Det är just därför avgift infördes.

Annons

Birgitta Ahlgren skriver (6/3) angående personen som strider med landstinget angående obetald avgift för lån av krykor bland annat "Personen var ärlig, lämnade tillbaka kryckorna. Hur många gör det?" Det är just därför avgift infördes. För många kryckor bara försvann. Det är vi skattebetalare som får stå för andras oärlighet i slutändan. Att inte betala sin avgift som vi alla andra får göra är faktiskt lika oärligt tycker jag.

Personen i fråga sade själv i intervjun att kryckorna stod hemma och skräpade för sonen behövde dem inte. De stod hemma och skräpade i 14 dagar, Birgitta Ahlgren, när någon annan hade haft behov av dem! Det var väl på grund av sådant beteende jag blev krycklös i flera timmar, innan personal lyckade anskaffa ett par så jag till slut kunde fara hem från akuten. Jag betalade då 50 kronor och var tacksam för det.

M. Åsberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons