Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Besinna dig, Inga-Lill!

Många av oss har "dubbla boenden", kanske ännu fler sådana i form av vinter-, fjäll- och sommarstugor. Kan vi då inte unna den aktivt arbetande generationen den lilla bonus som jobbskatteavdraget ger?

Annons

Den generation, som både du och jag tillhör, har levt under förhållanden som aldrig kommer igen. Många av oss har "dubbla boenden", kanske ännu fler sådana i form av vinter-, fjäll- och sommarstugor. Kan vi då inte unna den aktivt arbetande generationen den lilla bonus som jobbskatteavdraget ger? Jag gläds med dem. Den kommer ju våra barn och barnbarn att få ta del av. Några hundralappar mindre i pension på grund av minskad BNP spelar väl rakt ingen större roll vare sig för dig eller mig med våra pensioner, eller hur?

Detta har ingenting med människosyn att göra. Märkligt nog värdesätter inte människor värderingar som står för detta. Titta bara på KD:s och Göran Hägglunds opinionssiffror!

Karl-Erik Olsson i SPF-Veteranen har en slående replik som jag vill citera: "Egenintresset ljuger inte och är alltid störst". Instämmer!

Vera Malmström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons