Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bedrövligt dålig bevakning

Örjan Kihlström och Maharadja segrade i Svenskt Travderby, och detta på sådant sätt att det enligt alla kommentarer är bland det mest imponerande som skådats. Trots detta finns inte ett ord om prestationen i måndagens Ljusnan.

Annons

Söndagen den 6 september 2009 kommer att bli historisk i svensk travsport. Örjan Kihlström och Maharadja segrade i Svenskt Travderby, och detta på sådant sätt att det enligt alla kommentarer är bland det mest imponerande som skådats på en travbana. TV4-kommentatorn Johan Edlund, som även kommenterade fridrotts-VM i denna kanal, jämförde prestationen med Usain Bolts seger och världsrekord på 100 m.

Örjan vann även Derby-stoet med Calamara Donna, en dubbel som ingen körsven klarat av tidigare.

Örjan Kihlström, har som de flesta känner till stark anknytning till Bollnäs.

Trots detta finns inte ett ord om prestationen i måndagens Ljusnan. Inte ens i tisdagens upplaga. Även om det inte tjänstgjorde någon med specialkunskaper om trav under söndagen, tycker jag att man kan begära så pass mycket insikt att man reagerar för en händelse av sådan dignitet.

Jag tycker att det är bedrövligt och emotser en kommentar från Ljusnans sportredaktion

Per-Olof Andersson

Sporten svarar: Naturligtvis skulle vi haft TT-texten om Örjan Kihlströms dubbel i måndagens tidning. Det är bara att beklaga.

Tomas Froms

sportchef Hälsingetidningar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons