Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bättre en än ingen skola alls

Jag tycker tyvärr som ekonomin ser ut nu att det är rätt att stänga Växsjö skola eftersom det omöjligt kan vara ekonomiskt försvarbart att ha den skolan öppen med så få elever.

Annons

Naiva bybor gäller tyvärr de som troligen kommer att få skolan nedlagd i Växsjö. Det ni inte förstod när ni absolut skulle ha kvar er skola i Växsjö i stället för Röstes nyrenoverade skola som både låg bättre till och var mycket bättre i storlek om man tänker på elevunderlag var att ni skrev under dödsdomen för en skola i Röste/Växsjö för all framtid.

Vi som ville ha kvar Röste skola förstod detta men tyvärr så gjorde inte ni det och detta är resultatet. Jag tycker tyvärr som ekonomin ser ut nu att det är rätt att stänga Växsjö skola eftersom det omöjligt kan vara ekonomiskt försvarbart att ha den skolan öppen med så få elever.

Det ska skottas – kostar pengar, den ska skötas om – kostar pengar, den ska värmas upp – kostar pengar plus att den måste rustas upp – kostar massor med pengar. Hur länge ska jag fortsätta??!!

Tråkigt att det ser ut som det gör med ekonomin i denna kommun men nu ser det ut såhär och vi måste alla dra vårt strå till stacken. Röstebarnen går både i Växsjö och Björktjära skola och det har gått hur bra som helst. Så det är bara att inse att ni kommer att få skjutsa era barn till andra skolor.

Tack för ordet M

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons