Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Barnen går före mer shopping

Fotfolket tycker att handeln i Ljusdal är färdigutvecklad och att man hellre ska jobba för att barn och unga ska ha ett möjligt fritidsutbud men barnfamiljer och unga som skrivit och som önskat något har mött tystnad.

Annons

Har Ljusdal råd med alla projektlöner?

Ljusdals kommun verkar satsa på administration och tillfälliga projektjobb. Har kommunen råd med det?

Fotfolket får det allt tuffare och många går "på knäna". Tacka fan för det när satsning på administration och projekt fortsätter. Detta är för jävligt! Snart ska K-G Wikander lämna plats åt en annan man för projekt Östernäs. Har vi råd med det?

Vi har en centrumutvecklare som fortsätter i sitt projekt, Handelsutveckling. Har vi råd med det?

Fotfolket tycker att handeln i Ljusdal är färdigutvecklad och att man hellre ska jobba för att barn och unga ska ha ett möjligt fritidsutbud men barnfamiljer och unga som skrivit och som önskat något har mött tystnad, för i Ljusdal ska det vara shopping och inget annat.

Det blev tydligt i badhusfrågan när man strax före budgetbesparingskraven satsade 19 miljoner på 16-metersbassängen i Färila, som aldrig blir större.

Efter detta val behöver man inte sätta i gång projekt Östernäs med en samhällsbyggnadschefs årslön. Absolut inte!

I min tidigare hemstad, Västerås, har man satsat på bandyn särskilt mycket de sista tio åren, men i Bandy-Ljusdal har man inte varit med på banan. Det är bedrövligt men eftersom man prioriterat byarna runtom får man nog ta konsekvenserna nu.

Jag vill se en satsning på skolan och fritidsmöjligheter med relevant utbud för barn och unga. Behåll det skolutbud som finns och de linjer som finns kvar på Slotte! Spara på projekt och administration i stället.

PS. Vet ni politiker om att det inte går några bussar till Färila på lördagar?

Johan Eriksson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons