Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Badhuset blev inte ens en tumme!

Nu har det gått mer än en månad sedan badhuset stängdes, både bassängen och bastun. Den stora frågan är varför. Någon verksamhet har inte förekommit i lokalerna under tiden.

Annons

Nu har det gått mer än en månad sedan badhuset stängdes, både bassängen och bastun. Den stora frågan är varför. Någon verksamhet har inte förekommit i lokalerna under tiden. På badhusdörren har man kunnat läsa; bastubadare hänvisas till Glysis fredagar mellan klockan 12 och 16.

Först var vi inbjudna till Statts festvåning och där fick vi tycka till om över 100 förslag på äventyrsbad och sedan till gamla biblioteket. Där fanns ett förslag till utformningen av Kattviksområdet, med det nya badhuset inritat. Redan här hade äventyrsdelen av badhuset plockats bort. Genom HT blev det klarlagt att det ändå kanske skulle kunna bli en rutschbana. Nu hänvisas vi till Glysis för bastubad.

Måste det inte vara dags nu att någon kliver fram och förklarar för oss oförstående hur man tidigare ansåg sig ha råd att bygga och driva ett äventyrsbad och nu tydligen inte ens har råd att låta oss bada och basta som vanligt i väntan på att de beslutade förbättringsarbetena skall påbörjas i det gamla badhuset.

Badsugen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons