Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Avvaktar ekonomisk utredning

Svar till Ingen demokrati (11/9).

Annons

Skribenten angriper mig för att sakna svar vad gäller utrivning av Kvarndammen. Egentligen borde jag inte svara en skribent som anonymt kommer med angrepp. Vilka är dina egentliga syften?

Folkpartiet i Ljusdal har haft en utgångspunkt under hela mandatperioden och den är att för att fatta riktiga beslut krävs konsekvensanalys. När jag röstade för en utrivning av Kvarndammen så fanns ingen ekonomisk analys av de två alternativen. De som ville behålla Kvarndammen åberopade eventuella framtida skadeståndsanspråk.

Vi gjorde då bedömningen att detta var juridiskt mycket oklart. I dag är läget ett helt annat. Jag anser att frågan om Kvarndammens vara eller ej ska bestämmas när ekonomisk analys gjorts och där vi ser vad de olika förslagen kostar. I den bedömningen kommer jag även att se på det kulturella värde som Kvarndammen har. Frågan kommer trots dina påståenden åter upp på bordet för ett nytt beslut. Beslutsunderlagen för de olika alternativen fanns inte tidigare men jag har talat med Sören Görgård och han säger att frågan kommer att aktualiseras.

Det insändaren påstår är bara ett led i att misstänkligöra mina syften. I valtider får man stå ut med många påhopp men detta anser jag vara av ett mycket lågt slag.

Harald Noréus, Folkpartiet liberalerna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons