Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Avgå, Wallberg

Vad är det för moral att som politisk vilde sitta på ett moderatmandat och föra folkpartistisk politik? Det är var Ove Wallberg gör i Nordanstigs kommun, Nordanstigs bostäder, inköp Gävleborg med flera ställen.

Annons

Vad är det för moral att som politisk vilde sitta på ett moderatmandat och föra folkpartistisk politik? Det är var Ove Wallberg gör i Nordanstigs kommun, Nordanstigs bostäder, inköp Gävleborg med flera ställen. Efter att under ett antal år fört en vingelpettertillvaro, ställt till oreda både för sina samarbetspartner, gått på tvärs med sitt eget partis politik och för att till sist avlövas sitt gruppledaruppdrag och ordförandeskapet för Moderaterna i Nordanstig blir han mer populist än tidigare. I den situationen gästspelar han först i ett parti, blir inte accepterad där, går vidare till FP där han får en ledande position i brist på annan kompetens i det partiet och för en populistisk tillvaro med oro i hela kommunen.

Om inte oppositionen drar på smilbanden så pekar de nog snarare finger åt det hela. Rent seriöst handlar det om moral och ryggrad att representera den man är vald att representera. Men när M, det parti han valdes in för, kastar ut Wallberg som blivit omöjlig att ha kvar får moral och heder stryka på foten och ett svagt FP lånar sig till att ge Wallberg en plattform att agera utifrån. Det är många frågor som under åren fått en försvagad lösning tack vare denna vingelpolitik. Många beslut i endräkt som för länge sedan hade förhindrat handlingsförlamning hade kunnat fattas. Sista utvägen kanske blir att klä sig i Sverigedemokraternas bruna kostym. Splittringen det här för med sig kan bara skada Nordanstigs kommun som så väl behöver samla alla krafter framåt. Ha moralen och ryggraden att avgå, Wallberg!

Medborgare i Nordanstig

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons