Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Även armén ska följa Jesu lagar

Tältmöten i Bergsjö har basunerats ut över vårt land. Men vilken kaos det har varit. På ett tidigt stadium stod det att Ingemar Helmner skulle medverka. Men ack vad jag bedrog mig.

Annons

Tältmöten i Bergsjö har basunerats ut över vårt land. Men vilken kaos det har varit. På ett tidigt stadium stod det att Ingemar Helmner skulle medverka. Men ack vad jag bedrog mig. Han var nog så förståndig så han hoppade av.

Men det har man inte som arrangör nämnt något om. Och annonseringen i tidningen och via internet har inte varit likadana. Det har inte stämt.

Men jag förstår. Det har väl varit med beräkning. Man vill väl visa Sverige att i Bergsjö är det högtryck i Svenska Frälsningsarmen. Men det är bara fasadbelysning. Det är många gånger sen Frälsningsarmen startade i Bergsjö med annonsering via internet och tidningen som inte stämmer.

Så här går det inte tillväga i andra kårer i Sverige. Där annonseras det ärligt och uppriktigt. Vem vill åka till möten flera mil, och få uppleva att mötesannonseringen inte stämmer med verkligheten. Nej ärlighet varar längst. Innan man annonserar verksamhet, tältmöten med mera, så måste man följa Jesu lagar och förordningar. Det har även via internet annonserats möten som inte existerat, vid flera tillfällen.

Lennart Andersson

Kåren har valt att inte besvara insändaren.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons