Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Att kalla det hyckleri får stå för dig"

Svar till Hans Sundgren (M) Bäste Hans Sundgren (
30/11
):

Annons

Jag vill först tacka dig för beskedet att bygget och driften av en bandyhall ska täckas av KUS-nämndens egen budget, och alltså inte gå ut över vård, skola och omsorg, det är bra, jättebra!

Kommunal är facklig organisation, Nordens största, med sina drygt 500 000 medlemmar. I Söderhamn är det strax under 2 000 medlemmar. Av dessa är cirka 1 500 anställda av Söderhamns kommun. De politiska beslut som fattas berör Kommunals medlemmar på olika sätt. Eftersom vi är så stora finns det såklart många olika åsikter, så även i denna fråga är jag, Barbro Andersson, medveten om och ödmjuk inför.

Jag, Barbro Andersson, är medlem och fackligt förtroendevald i Kommunal. I det fackliga förtroendeuppdraget ingår att samverka med och påverka beslutsfattare som fattar beslut som rör oss. Jag är i det uppdraget skyldig att sträva efter att göra det så bra det bara går för Kommunals medlemmar, att det fattas så bra beslut som möjligt. Det är politiska beslut som avgör resursernas fördelning och därmed förutsättningar för att utföra ett viktigt välfärdsarbete varje dag, dygnet runt, 24:7. Att kalla det för hyckleri får stå för dig, Hans Sundgren. Jag, Barbro Andersson, är stolt kommunalare och jag kommer att fortsätta vara det, oavsett mitt förtroendeuppdrag eller inte.

Barbro Andersson

Kommunal

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons