Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Aspers ömma tå

Maria Aspers gör ett ännu desperatare försök på insändarsidan 19/7, i att ta sig ur sin pinsamma argumentation i fullmäktige för några veckor sedan. Den här gången försöker hon med att flytta fokus, och göra frågan till en fråga om härskarteknik?

Annons

Att jag använder ord som ologiskt och larvigt är tydligen ett utslag av härskarteknik enligt Aspers. Att Aspers i samma insändare kallar mig lögnare är tydligen inte härskarteknik?

För nytillkomna läsare handlar alltså frågan ursprungligen om att Vänsterpartiet lade ett förslag med konkreta miljökrav, inför byggandet av ett nytt parkeringshus vid Gävle sjukhu, vilket fick majoritet i landstingsfullmäktige. Maria Aspers, som är ansvarigt miljölandstingsråd, ansåg att det räckte (som vanligt) med ett särskilt yttrande.

När MP och majoriteten förlorade voteringen sved det tydligen ordentligt för Aspers, om man ska tolka den efterföljande debatten på insändarsidan. Tilläggas bör att i debatten som föregick beslutet var även socialdemokraterna beredda att stödja den ena av att-satserna. Det var däremot inte Aspers och MP.

Detta får från min sida avsluta denna debatt, men jag hoppas att vi i fortsättningen kan och vågar debattera sakfrågorna och inte försöka vilseleda eventuella läsare med desperata sidospår.

Alf Norberg

oppositionsråd (V)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons