Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Arena och vindkraft kan utveckla Bollnäs

Jag vill att Bollnäs ska bli en levande stad.

Annons

En stad som är välkomnande för våra gäster. En stad som kan erbjuda arbete, tursim, handel. Vår stad ska med närliggande orter kunna erbjuda skolar med bra kvalitet och valfrihet.

Bollnäs ska kännetecknas av tillgänglighet som ledmotiv. För att klara av det så behöver vi satsa på kommunen. Vi måste bli en intressant stad för företagare att driva verksamhet på. Bollnäs måste bli en intressant stad att besöka. Det finns i dag företag som vill satsa enorma pengar i vår kommun. Till exempel på en bandy/multiarena samt vindkraften. Det minsta vi kan göra för dessa är att lyssna på vad de har att säga. Ta åt oss och tänka till.

Allt är inte svart eller vitt, ja eller nej, vi måste våga kompromissa för att få till en bra lösning för alla parter. När jag började jobba i Bollnäs 2006 (jag kommer från Hudiksvall) så tog jag jobbet just för att Bollnäs var en stad med framtidstro. Det var mycket som skulle hända och staden var full av liv. Jag ser inte riktigt det i dag. Men det är dit vi ska komma igen.

Mattias Ekström (M)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons