Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är Swedbank på väg att försvinna?

Vart tar Swedbank i Söderhamn vägen? undrar skribenten som får Svar direkt från Sara Åhnstrand, kontorschef.

Annons

Det var en gång ett stort, stort hus med tre våningar och många rum, där fanns en bank med många, många anställda. Kvar av det stora huset finns nu en liten, liten del kvar med några, några anställda, kontanter finns inte och snart går det väl inte att tömma sparbössan längre heller.

Det är som sagan om Kejsarens nya kläder, till slut bidde det ingenting. Är det så Swedbank att banken är på väg att försvinna från Söderhamn?

Eliza

Svar direkt

Swedbank är på inga sätt på väg att försvinna från Söderhamn, tvärtom. Dagens bankkunder ställer helt andra krav på bankerna än tidigare. Allt fler gör en stor del av sina bankärenden själva – via telefon eller internet – på tider och platser som passar dem själva. Istället har behovet ökat av kvalificerad rådgivning i samband med större beslut i livet. När man ska köpa eller sälja sin bostad, planera för hur man ska spara till sin pension eller behöver låna pengar för att utveckla sitt företag vill man träffa kunniga rådgivare på sitt bankkontor.

Därför har behovet av ett stort bankhus minskat och vi bygger om våra lokaler för att anpassa oss efter kundernas behov och för att kunna erbjuda Söderhamnsborna den allra bästa bankservicen, både nu och i framtiden.

Sara Åhnstrand

kontorschef, Swedbank, Söderhamn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons