Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är S i Ljusdal S eller bara påhitt?

Den 1 april var förre socialdemokratiske partiledaren Göran Persson med i flera av kvällens nyhetssändningar. Vid samtliga tillfällen förklarade Göran P hur det fungerar i det Socialdemokratiska partiet.

Annons

Efter det att valmanskåren sagt sitt påbörjas förhandlingarna om regeringsbildning. I Ljusdal är alla som är mantalsskrivna i kommunen valmanskåren och S i Ljusdal borde därför rätta sig efter valresutatet. Göran P sa ingenting om att den allmänna valdagen är endast en provvalsdag som S i Ljusdal menar. Enkelt kan man räkna ut att 221 röster för förstanamnet är fler än 131 röster för andranamnet och det är definitivt mer än de 23 röster som körde i väg "regeringschefen" Marit Holmstrand.

Var det ett aprilskämt som Göran P framförde, knappast. Mats Knutsson på Agenda är alldeles för seriös för att använda Göran P till ett aprilskämt. Hur kan S rätta till fadäsen eller menar S i Ljusdal att vad S i Stockholm/Vingåker säger har ingen som helst betydelse i det icke demokratiska Ljusdal?

En tanke som slår en är ju att återställa demokratin genom ett extra val eller att den icke valde gör en "Juholtare", presskonferens på Coop och använder orden "Jag avgår med omedelbar verkan". Så gör en hederlig socialdemokrat när spelet är förlorat.

Åke Söderlund

Nor, Järvsö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons