Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är bilar viktigare än kvinnors säkerhet?

Hur många kvinnor ska få sina liv förstörda innan den fula scoutstugan, buskar, sly och skog vid denna gångväg tas ner?!

Annons

Det måste väl vara uppenbart vid det här laget att den här platsen som den ser ut i dag drar till sig dessa ociviliserade "individer", som med sin fria vilja bestämmer sig för att handla så mot en medmänniska.

Vem bryr sig? Vem markerar och bestämmer sig för att göra någonting åt ett ställe som vi vet sedan länge är "drabbat" av dessa fruktansvärda saker?

Hela Hudiksvalls centrum rivs upp och det läggs stenar med mera. Är det inte lite viktigare att värna om människors, framför allt kvinnors, (män våldtar oftast kvinnor, inte tvärtom) liv och hälsa?!

Många måste gå den vägen för att komma hem! Jag för min del, har blivit mer och mer upprörd för varje ny löpsedel som talar om att en ny våldtäkt skett igen. Skövla området upp till Håsta och lägg fina stenar där också! Det sätts upp starka strålkastare på parkeringar och dylikt för bilars säkerhet, kanske att det kunde gå an att göra det för människorna också!?

Ni som har makt och befogenhet, gör någonting åt detta område och även flera där det är skumt och ostädat. Stå upp och markera att det finns ett rättssamhälle, visa handlingskraft. Visa att ni tar allvarligt på den sortens kriminalitet och kvinnoförtryck.

Det är skamligt och imbecillt med denna underlåtenhet!

Nästa gång kan det vara din fru, din dotter eller din syster!

Kvinna i Hudik

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons