Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Apropå avsatt tid

Befogad fråga är hur mycket tid, kanske arbetstid? åtgår för Thoresen till att författa alla dessa inlägg och svara på precis allt med betoning på allt, som skrivs och som enligt kommunalrådet kan andas ett uns av kritik mot den politiska majoritetens beslut.

Annons

Som daglig läsare av HT och då även botaniserande i insändarsidans olika inlägg (om inläggen är signerade) kan jag, likaväl som säkerligen många andra inte undgå att imponeras av den skrivklåda som kommunalrådet Thoresen uppenbarligen besitter.

Under rubriken debatt den 26 mars har Thoresen börjat sitt inlägg med orden "Avsätt Tid" och så vidare. Sedan kommer ett långt debattinlägg om oppositionens bristfälliga kunskaper om kommunens ekonomiska läge och ansvarstagande i dessa frågor, grovt förenklat. Jag lämnar direkt det övriga sakinnehållet i artikeln och återkommer till formuleringen "avsatt tid".

Befogad fråga är hur mycket tid, kanske arbetstid? åtgår för Thoresen till att författa alla dessa inlägg och svara på precis allt med betoning på allt, som skrivs och som enligt kommunalrådet kan andas ett uns av kritik mot den politiska majoritetens beslut och därtill kommande verkställigheter.

Thoresen börjar sitt senaste inlägg med att på första raden använda uttrycket patetiskt, stämmer i så fall helt överens med hans eget beteende och som också bär starka inslag av en "prinsessan på ärten" attityd, det vill säga tål absolut ingen kritik.

Nästa fråga är om Thoresen är utsedd presstalesman av den politiska majoriteten i kommunen frånsett något enstaka undantag och att då ensam stå för all kommunikation med omvärlden såväl den politiska som med den gräsrot som skrivit detta inlägg. Min egen politiska hemvist är ointressant och växlar lika ofta som vädret, men det måste poängteras att maken till okonstruktiv opposition (riksplanet) har detta land tidigare aldrig haft. "För tidigt, för sent, för mycket, för lite "i en oändlig rad, detta samtidigt som de egna fickorna är tomma på förslag och argument som har bärighet.

Om majoriteten av valmanskåren tycker det sistnämnda är okej är landet verkligen illa ute. Det skall också belysas att det inte specifikt är den sista debattartikeln från Thoresen som fått mig själv att greppa pennan utan sammantaget alla andra mer eller mindre onödiga inlägg som ligger till grund för detta, hur många är de sedan Thoresen kom i makposition? Alltid finns det också med en rallarsving av ideologiskt stänk mot den andra politiska sidan. Den som utdelar svingar lämnar ofta den egna hakan ogarderad.

Har inte gjort någon egen gallup avseende Thoresens spaltkilometrar i HT men jag känner mig inte isolerad i den ovan beskrivna uppfattningen.

Åke Nilsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons