Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Andersson glömde finanskrisen

Har lyssnat till Vidar Anderssons förstamajtal och blir förundrad över hur han anklagar den sittande regeringen för de höga arbetslöshetssiffrorna. I sitt tal nämner han inte med ett ord att vi haft en av de värsta finanskriserna i världen sedan 1930-talet.

Annons

Har lyssnat till Vidar Anderssons förstamajtal och blir förundrad över hur han anklagar den sittande regeringen för de höga arbetslöshetssiffrorna. I sitt tal nämner han inte med ett ord att vi haft en av de värsta finanskriserna i världen sedan 1930-talet och vad den haft för inverkan på arbetsmarknaden.

Vidare kan man ju fråga sig vad vi vinner på att straffbeskatta människor med en månadslön på 40 000 kronor. Kommer våra ungdomar att finna det lönt att förkovra sig och dra på sig studieskulder om man i sitt arbetsliv ska straffbeskattas? Svara på det Vidar.

Jag väntar fortfarande på svar om hur de rödgröna ska kompensera dem som tvångspensionerades under förra mandatperioden i syfte att snygga till arbetslöshetsstatistiken?

Hur kommer de sociala företagen som startats och gett många människor längst från arbetsmarknaden egen försörjning och meningsfullt arbete att behandlas när rot- och rutavdraget avskaffas? Var finns solidariteten med dessa människor i det rödgröna alternativet?

Tommy Ljung (M)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons