Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Allt skylls på arbetarna

Vi har lagar mot diskriminering av till exempel invandrare, homosexuella med flera. Men arbetarna i Sverige är det tydligen tillåtet att skylla allt på som vår nuvarande regering med Maud Olofsson i spetsen gör.

Annons

Sverige är ett fantastiskt land att leva i. Om man inte är arbetare. Vi har lagar mot diskriminering av till exempel invandrare, homosexuella med flera. Men arbetarna i Sverige är det tydligen tillåtet att skylla allt på som vår nuvarande regering med Maud Olofsson i spetsen gör.

För en tid sedan uppdagades att svenska företag gömde undan pengar från beskattning i skatteparadis. Vad sade regeringen? Inte ett knyst från den. Nu har det framkommit att privatsjukvården debiterar landstingen för ej utförda behandlingar. Detta anser jag är stöld. Och de ansvariga borde åtalas. Vad säger regeringen, ingenting, men det är klart man biter ej den hand som föder en! Skulle det vara val i dag så skulle jag hellre rösta på SD än det arbetarfientliga Centern.

Sedan har vi Moderaterna som kallar sig Sveriges nya arbetarparti. Men det är inget nytt med Moderaterna, det är samma gamla högerpolitik som gäller.

Björn Ohlsson Kilafors

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons