Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Aktieköp uppmuntrar initiativ

Som en av 337 aktieägare i Flästa Källa tänkte jag lämna min syn på din insändare. Att köpa aktier innan alla tillstånd är klara måste väl vara en självklarhet. Varifrån ska bolaget annars få sitt rörelsekapital?

Annons

Svar till "Vatten över huvudet" (29/4). Som en av 337 aktieägare i Flästa Källa tänkte jag lämna min syn på din insändare.

Att köpa aktier innan alla tillstånd är klara måste väl vara en självklarhet. Varifrån ska bolaget annars få sitt rörelsekapital för att bland annat söka tillstånd?

Jag köpte aktier därför att jag anser att man måste stötta alla idéer till näringsverksamhet i regionen, väl medveten om riskerna.

Alla försök att försöka skapa arbetstillfällen måste uppmuntras. Man får inte dödförklara försöken.

Alla har vi nytta av att mildra arbetskraftsutvandring från regionen. Intressant att få vara med från starten.

Med den kvalité på vattnet som Flästa har ska man inte vara rädd att ta upp konkurrensen med redan etablerade bordsvatten.

Det ligger i tiden att kontrollera vad vi stoppar i oss. Till exempel kan man läsa på Ramlösas flasketiketter, fin stil, "bör ej serveras till barn under 7 år", Loka fick dra tillbaka texten "naturligt mineralvatten" på sina etiketter, därför att Spendrups blandade i tillsatser.

Att ha synpunkter på transporterna är bra, men syna då också livsmedelstransporterna.

En av 337

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons