Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Önskar det inte är så illa

Man förstår de bönder med kycklinguppfödning som skrev en lång gemensam insändare och försvarade sig mot vad Annette K skrev om kycklinguppfödare och hur de stackars djuren blev behandlade.

Man förstår de bönder med kycklinguppfödning som skrev en lång gemensam insändare (18/4) och försvarade sig mot vad Annette K (9/4) skrev om kycklinguppfödare och hur de stackars djuren blev behandlade av desamma i sin insändare.

Tror säkert att de bönder som här uttalade sig behandlar sina djur väl. Fortsättningsvis vill man helst inte tro det Anette K skrev är verklighet. Men det finns ju folk som är känslofulla mot djur och deras lidande. Om det nu är som hon skrev då kanske man inte bör fråga sig vad som driver uppfödarna till detta? Naturligtvis är det väl vad man tror, pengar och åter pengar. De är antagligen så besatta så man kan tänka sig att de ser pengar skrivet framför sig i eldskrift, inte något annat. I så fall är det en stor skam. Hoppas det innerligen blir ett stopp för detta om det finns en verklighetsgrund.

Synnöve Gustafsen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel