Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Onsdagens blåljus: Flera trafikolyckor, ungdomsledare i rättegång och kvinna döms till fängelse för rattfylleri

Här samlas dagens olyckor och polishändelser.

Annons

Klicka på blålänkarna för att läsa de fullständiga artiklarna.

Olyckor

En lastbil körde vid 11-tiden på onsdagen ner i diket i rondellen vid Hällåsen i Söderhamn. I väntan på bärgare är det trångt för trafikanter att ta sig förbi.

En singelolycka inträffade på E4 cirka 1,5 mil norr om Söderhamn. En lastbil blev stillastående i höger körfält, som fick hållas avstängt. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Vid 8.40 på onsdagen inträffade en singelolycka på E4 mellan Njutånger och Iggesund. En person fick föras till hälsocentral.

På onsdagsmorgonen larmades räddningstjänsten om en trafikolycka på E4 söder om Ljusne. Tre lastbilar var inblandade men ingen person ska ha skadats i samband med olyckan. Räddningstjänsten uppmanar till försiktighet på vägarna.

Plus: Lastbilschauffören om olyckan på E4: "Det dunkade till rejält"

Brand

Räddningstjänsten i Hudiksvall och Iggesund fick rycka ut på larm om soteld i en skorsten.

Brott

Plus: Under onsdagen avslutades rättegången mot den ungdomsledare som misstänks för sexbrott mot tonåringar, inom en idrottsförening i Hudiksvalls kommun. Tränaren nekar till att ha försökt byta könsbilder mot mer speltid och bra tröjnummer.

En kvinna i 25-årsåldern döms till tre månaders fängelse efter att han kört grovt rattfull två gånger i Söderhamn.

En person som var ute och skottade snö i Brandänge, strax utanför Njutånger, fattade misstankar om att allt inte stod rätt till när grannens ytterdörr stod öppen. Någon hade då gjort inbrott i bostaden.

■■ TIPSA! Har du något annat tips? Kontakta helahälsingland.se via telefon: 0650-355 55, e-post: tips@helahalsingland.se eller använd Tipsa-tjänsten.