Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Onsdagens blåljus: Dieselstöld, tung trafik fastnade i backe och handgranat hittad i Bollnäs

Här samlas dagens olyckor och polishändelser.

Annons

Klicka på blålänkarna för att läsa de fullständiga artiklarna.

Trafik

På onsdagsmorgonen fastnade flera tunga fordon i en uppförsbacke vid E4-påfarten vid Hagmyren norr om Hudiksvall. I väntan på hjälp var det stopp i riktning mot E4 i flera timmar.

Ett snöröjningsfordon spårade ur i Iggesund på onsdagseftermiddagen. Det ledde till totalstopp i tågtrafiken.

Olyckor

Vid 15-tiden på onsdagen larmades räddningstjänsten om en singelolycka på väg 50 mellan Bollnäs och Alfta. Det visade sig att det handlade om en tidigare olycka.

En mjölkbil körde i diket vid Åsbacka, norr om Bollnäs.

Brott

Enligt en polisanmälan ska någon ska ha slangat 200 liter diesel från en nytankad lastbil, som stod parkerad på ett industriområde i Hudiksvall.

På tisdagsmorgonen ska en bil ha kommit över i fel körriktning mellan Hybo och Järvsö, och kört sönder en sidobackspegel på mötande bil.

Natten mellan tisdagen och onsdagen larmades polisen om att en man blivit misshandlad i Delsbo. Enligt polisen ska mannen ha varit väldigt berusad och blev omhändertagen enligt LOB.

Under tisdagen bröt sig inbrottstjuvar in i en bostad i centrala Bollnäs. En handväska med bland annat plånbok och glasögon har anmälts stulna.

Övrigt

På tisdagskvällen hittades en handgranat i en bostad i Bollnäs. En bombgrupp från Stockholm tillkallades, som kunde konstatera att granaten var oskarp.

■■ TIPSA! Har du något annat tips? Kontakta helahälsingland.se via telefon: 0650-355 55, e-post: tips@helahalsingland.se eller använd Tipsa-tjänsten.