Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Onanist lämnade spermaspår

Mannen onanerade inför en kvinna och lämnade sperma på marken. DNA i sperman ledde till mannen, som nu åtalas för sexofredande.

En eftermiddag i augusti slog en kvinna larm till polisen om att en man hade onanerat inför henne. Händelsen inträffade på en gångväg mellan Kolsvedjavägen och rondellen vid Kyrkogatan i Ljusdal. Kvinnan hade frågat mannen vad han höll på med, men fick inget svar.

När polisen kom till platsen var mannen redan borta. I stället tog man prov från sperman på marken som gav träff i deras register. Nu åtalas en Hudikman i 50-årsåldern för sexuellt ofredande.

Mannen har i polisförhör sagt att han hade druckit någon öl men inte var speciellt berusad. Han kunde inte förklara sitt handlande men uppgav att han känt sig mycket ångerfull. Han kommer att ställas inför Hudiksvalls tingsrätt framöver.