Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Olsson nöjd trots allt

Broberg vann sista matchen mot Sibselmash och slutade sjua i Champions cup i Edsbyn.
En placering som Svenne Olsson, trots allt, var nöjd med.
– Vi har fått ut precis det vi ville av turneringen, säger Brobergstränaren.

Sent på lördagen förlorade Broberg mot Neftyannik (5–6). Det betydde att det blev en tidigt uppstigning för spelarna på söndagsmorgonen för match mot Sibselmash.

Och det såg ut som om Broberg inte riktigt hade vaknat. För ryssarna var helt överlägset i matchinledningen. Då kände sig Brobergs tränare Svenne Olsson tvingad att ta time out redan efter 15.31. Olssons agerande i båset fick effekt. Och sedan var det i storts sett Brobergs match fram till slutsignalen.

Vad tar ni med er från turneringen?

– Första halvlek mot Neftyannik var inte bra och Sandviken måste vi hitta en lösning på. Men förutom det har vi gjort en bra turnering. Vi är bra tränade och skapar många målchanser.

– Dessutom har vi fått klara besked om vilka spelare som passar på de olika positionerna. I fjol höll vi på och flyttade om långt in i serien och det är inte tanken i år.