Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Olofsson ska bara ta det lugnt...

Hörde i går en intervju med Maud Olofsson i radion och blev illamående när hon svarade på reporterns fråga vad hon skulle göra nu.

Hennes svar blev att hon noga skulle fundera på vad hon ville göra, ta det lugnt, varva ner och "bara vara". Kanske hade hon några planer på att starta eget men det var längre fram. Just nu ville hon bara ta det lugnt...

Ja, det är så politiker kan göra med sin alldeles egen a-kassa. Jag har själv arbetslösa i min närhet och där är det inte fråga om att man kan gå hemma och fundera med stor ersättning, där är man tvungen att ta jobb omedelbart oavsett var i landet.

Ersättningen sjunker hela tiden tills man inte har någonting kvar, många får sälja hus och så vidare. Tvingas man flytta är det ingen som betalar hyran i den nya hemstaden. När tänker politiker ta tag i detta och göra något åt det?

Politikerna sitter och beslutar om neddragningar och att man ska ut i arbetslivet. Ingen ska få gå hemma som man uttrycker sig, men politiker får gå hemma och "finna sig själv" utan några som helst motprestationer. Det vore roligt om någon politiker ville svara och försvara detta system, men det händer väl inte. Det tystas ner i stället så systemet kan fortsätta!

A-kassa till alla...

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel