Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Olle om första Bonde söker fru

Olle Pallars är en av deltagarna i årets Bonde söker fru på TV4. Nu har första programmet sänts.
– Telefonen plingade konstant under programmet.

Första programmet har sänts, det med presentationerna av er bönder. Tittade du på det?

– Ja, det gjorde jag. Jag blev ju tvungen till det så att man vet vad som går ut.

Tittade du på det ensam?

– Ja, jag satt ensam. Jag kom precis hem när det började så jag tittade lite snabbt. Men ett glas vin och lite fika blev det i alla fall.

Hur var det att se sig själv på tv?

– Jo, men det kändes väl bra. Det var ett bra program, ganska bra inspelat med fina bilder på oss alla. De har gjort ett bra jobb.

Vad har du fått för reaktioner?

– Telefonen plingade konstant under programmet. Mest kompisar som tycker det är väldigt roligt, men också en hel del folk som jag inte känner hörde av sig både under och efter programmet.

Vad var det för personer?

– Mest tjejer förstås. Personer som satt och tittade på tv.

Vad ville de?

– De tyckte att jag verkade vara en trevlig person och ville ha kontakt. Men vill man vara med i programmet så måste man gå via TV4. Jag får inte ta kontakt med tjejer på det sättet under programmet. Men det är roligt när folk tycker att man verkar vettig i alla fall.

När får du veta mer, om du blir en av de fyra?

– Någon gång i slutet av maj eller början av juni. Det känns bra, jag måste ju hinna jobba lite också. Men det är klart att man tänker på det. Det ska bli väldigt intressant att se om man får bli en av de fyra, för det vet man ju inte. Det är nog 50/50 skulle jag tro. Det är många bra killar med så det är helt öppet.

Se inslaget vi gjorde med Olle Pallars inför det första avsnittet här.