Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Oklart med "Så mycket bättre" efter Wadlings bortgång

Freddie Wadling skulle ha medverka i årets "Så mycket bättre". Efter hans död är det oklart vad som händer med programmet.
”Vi har inte landat i vad vi kommer att göra med årets säsong”, säger producenten Martin Nygren.

Nästa helg skulle årets artister ha anlänt till Gotland för att spela in höstens "Så mycket bättre". Nu är det oklart om det kommer att bli så.

– Det känns som att folk måste få ta in det här och smälta det och få tanka ur sig lite känslor och reaktioner. Hur vi ska manövrera det här vidare är inte bara vårt beslut att ta, säger Martin Nygren, som är exekutiv producent för TV4.

Kommer inspelningarna att ske som planerat?

– Jag vill inte spekulera i det. Vi får sätta oss ner och börja dra i det så småningom. Martin Nygren fick beskedet om Freddie Wadlings bortgång under torsdagen.

– Det är fruktansvärt, det är svårt att ta in. Det är jobbigt och tankarna går förstås till Freddies närmaste och hans vänner, säger han.

I den kommande säsongen är det också tänkt att Jill Johnson, Tommy Nilsson, Lisa Ekdahl, Magnus Carlson, Little Jinder och Danny Saucedo ska medverka.

– Vi har pratat med dem. Jag vill inte klä mig i deras ord men de är naturligtvis bedrövade över det som har hänt, säger Martin Nygren. (TT)