Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nytt liv i gamla Bilmetro

Patrik Loo är ny ägare till den fastighet i Kläppa som länge hyst Bilmetros personbilsförsäljning. Nu står bilhallen tom men en spekulant ska finnas.

Ljusdalingen Patrik Loo tar också över Bilmetros gummiverkstad där han varit anställd i tre år.

Bilmetro har kvar sin lastbilsverksamhet men lämnar en stor lokal tom när personbilsdelen flyttas. Patrik Loo vill inte berätta vem som kommer att hyra lokalen men uppger uppgifter säger att det fblir Team Sportia med nya ägaren Peter Skyttner.

Skyttner, som den första oktober tar över Team Sportias Ljusdalsverksamhet, har i en tidigare intervju med tidningen visat intresse för att byta till en större lokal.

Skyttner bekräftar att han visat intresse för den gamla personbilslokalen i Kläppa, men han understryker att några papper ännu inte är undertecknade.

– Första steget är att ta över Team Sportia den första oktober, fastighetsfrågan kommer sen, säger Peter Skyttner.

Vad gäller den gummiverkstad Patrik Loo nu tagit över väntas inga större förändringar i drift, men det blir en utbyggnation.