Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nypensionärer och jubilarer inviterades till glad fest

Arbetsgivaren Nordanstigs kommun bjöd sina nypensionärer och kvartssekeljubilarer på partaj på Sjömärket.

Annons

En läcker trerätters meny toppad med oxfilé fick alla på festhumör en kulen torsdagskväll i Mellanfjärden. Det hölls spirituella tal, kramades, garvades, berättades dråpliga minnen och sjöngs allsång.

Efter kaffet showade den lokala humor- och musikgruppen Tre utan termos. Anslaget var rappt och en aning småfräckt. Till undersåtarnas förtjusning serverades ett antal slängar mot den "rödgröna röran" i kommunledningen.

Pensionärn förärades varsin skål (gäller minst tio tjänsteår), ett kommunstandar att hänga på väggen därhemma och en röd ros. 25 - åringarna i personalmatrikeln för 2011 kunde välja mellan guldklocka eller ett valfritt konstverk skapat av en lokal konstnär eller hantverkare. Och som extra bonus fick de några väl valda ord från respektive nämndordförande, Åke Bertils och Boerje Bohlin.